Zapraszamy na IX „Nadzieję”

Dziewiąta edycja naszego festiwalu odbędzie się w dniach 27–28 lipca 2012 r. Tym razem zapraszamy na Noc Romantyczną – koncert złożony z piosenek Jacka Kaczmarskiego. Wystąpią: Piotr Ma­cha­li­ca, Mirosław Baka, Klementyna Umer, Anna Sroka, Jacek Bończyk, którym towarzyszyć będą muzycy: Fabian Włodarek (fortepian), Paweł Stankiewicz (gitary), Konrad Kubicki (gitara basowa), Konrad Siwak (instrumenty perkusyjne).

I Ty możesz wystąpić w konkursie głównym!

Osoby pragnące wziąć udział w konkursie głównym podczas IX edycji Festiwalu Piosenki Poetyckiej im. Jacka Kaczmarskiego „Nadzieja” mogą przesyłać swoje nagrania (mp3) do 20 czerwca 2012 r. na adres e-mail: fundacja.jk@interia.pl. Przypominamy, że kon­kur­so­wicz wykonuje dwie piosenki: autorską i z repertuaru Jacka Kacz­mar­skiego. Przewodniczącym jury jest Jan Poprawa.

Regulamin konkursu finałowego „Nadziei”.

Komunikat w sprawie noclegów

Jak co roku jest możliwość uzyskania noclegów w internacie Zespołu Szkół im. Henryka Sienkiewicza ul. 1 Maja. W tym roku szkoła ustaliła cenę w wysokości 26 zł od osoby (doba). W sprawie rezerwacji prosimy o e-maile na adres: fundacja.jk@interia.pl. Na zgłoszenia (prosimy o podanie w zgłoszeniu terminu pobytu i nu­me­ru tel. kontaktowego) czekamy do 10 lipca 2012 r. Pragniemy uprzedzić, że ilość miejsc ograniczona.